PERTTU HÄKKISEN SÄÄTIÖ JÄRJESTÄÄ MARRASKUUSSA GAALAN JA JAKAA ENSIMMÄISET APURAHANSA

Repaleisen lokakuun jälkeen saapuu synkkä marraskuu, mutta ei hätää! Perttu Häkkisen säätiö kantaa valoa pimeyteen ja järjestää gaalan, jossa säätiö jakaa historiansa ensimmäiset apurahat tieteen, taiteen ja kulttuurin tekijöille.

Illan aikana säveltaidetta esittävät edesmenneen toimittaja, kirjailija ja muusikko Perttu Häkkisen Tähtiportti-yhtye, Timo Kaukolampi ja lukuisat laadukkaat tiskijukat.

Tapahtumassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kun suomalaiset ja ruotsalaiset ottavat toisistaan mittaa Suomi-Ruotsi-skweeemaaottelussa. Vastakkain ovat skweeen keskeiset levy-yhtiöt Harmönia Records (Mesak & Eero Johannes, FIN) ja Flogsta Dancehall (Pavan ja Joxaren, SWE)

Mutta mitä on skweee? Gaalavieraat voivat etsiä itse vastauksen kysymykseen ja katsoa valkokankaalta Iacopo Patiernon ja David Giesen ohjaaman We Call it Skweee -dokumenttielokuvan (2009), jonka yksi keskeisistä hahmoista on Perttu Häkkinen eli Randy Barracuda.

Tilaisuuden juontavat Njassa ja Edu Kehäkettunen.

Perttu Häkkisen kuolemasta on kulunut tänään vuosi. Häkkinen menehtyi tapaturmaisesti polkupyöräonnettomuudessa 12.8.2018 Helsingissä. Säätiö haluaakin juuri tänä päivänä kertoa hyvää tekevästä juhlasta, joka tuo valoa pimeyteen.

Perttu Häkkisen säätiö sr. on vuonna 2019 perustettu yleishyödyllinen säätiö, joka tukee marginaalipaskaa. Tapahtuma järjestetään talkoilla ja tuotot käytetään suomalaisen undergroundkulttuurin tukemiseen.

“Tulevaisuuden puolesta, menneisyyttä vastaan”
Liput hyväntekeväisyysgaalaan saa Tiketistä.

Heidi Laaksonen puheenjohtaja puh: 040 0129435 heidi@perttuhakkisensaatio.fi
Panu Hietaneva varapuheenjohtaja puh: 050 5713469 panu@perttuhakkisensaatio.fi